Pronađeno telo nestale pevačice

Jelena Marjanović
MUP Srbija

Policija je našla telo pevačice Granda Jelene Marjanović, koja je juče nestala u Borči, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

 

“Dobio sam potvrdu da smo pronašli telo u kanalu na teritoriji opštine Palilula, Ne mogu ništa dalje da kažem, to ide u pravcu ove istrage za koju smo sumnjali tokom noći”, rekao je Stefanović novinarima u Beogradu.

Ministar je dodao da će tokom dana policija imati više informacija. Nestanak Jelene Krsmanović, udate Marjanović (32) prijavljen je juče, pošto se posle 15 časova nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči.

Nestanak je prijavio njen suprug, koji je sa njom i ćerkom bio na nasipu, pre nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag.

U potragu za njom bio je uključen je bio veliki broj pripadnika beogradske policije, kao i psi tragači, javljaju beogradski mediji.

Prema nezvaničnim informacijama “Kurir”, na nasipu nedaleko od mesta gde je nestala Jelena pronađene su njene patike, šnala za kosu i tragovi krvi.

Pevačica je više puta nastupala u “Zvezdama Granda” , a delu srpske javnosti poznata je kao Jelena Jeca Krsmanović (devojačko prezime).