PROŠIRENA ISTRAGA PROTIV MIKE ALEKSIĆA: Broj devojaka koje su ga prijavile se DUPLIRAO

Istraga protiv samozvanog učitelja glume Miroslava Mike Aleksića vodi se u slučaju deset žrtava, umesto incijalnih pet koliko ga je prijavilo.

Printscreen

Iako je Miku Aleksića u prvom trenutku policiji prijavilo pet žrtava koje su ga optužile da ih je seksualno zlostavljao, nakon javnog poziva policije da se jave devojke koje imaju saznanja o njegovim zlodelima ili su i same žrtve, javilo se još pet žrtava i policija i tužilaštvo su i u tim slučajevima pokrenuli istragu, piše “Blic”.

“Devojke su se javljale i policija je od njih uzimala iskaz u vidu službene beleške. Nakon što su opisivale kroz šta su prolazile na časovima glume, na osnovu opisa seksualnog zlostavljanja konsultovan je postupajući tužilac. Žrtve koje su seksualno zlostavljane pre nekoliko godina saslušane su u svojstvu svedoka, jer je zbog protoka vremena utvrđeno da je u njihovim slučajevima stupila zastarelost”, kaže izvor lista dobro upoznat sa slučajem.

Pored 10 devojaka koje su u krivičnoj prijavi označene kao žrtve Aleksićevog seksualnog zlostavljanja, u Tužilaštvu će u svojstvu svedoka biti saslušano još najmanje šest devojaka.

NAJSTRАŠNIJA ISPOVEST DO SADA! “Mika Aleksić me silovao skoro svakog utorka i tako sedam meseci”