Protest Pokreta slobodnih građana: Zašto Vučić CRTA METE na čelo novinara?!

"Vučić se na taj način bukvalno stavlja u ulogu advokata napadača koji su dva puta pokušavali da ubiju Jovanovića, jer je Jovanović izneo podatke o krađi funkcionera Srpske napredne stranke", rekao je Olenik.

Aleksandar Vučić
Beta

Predstavnici Pokreta slobodnih građana večeras su u Pionirskom parku u Beogradu uputili javno pitanje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću – zašto crta mete na čelo novinarima i brani napadače i nalogodavce napada na novinara Milana Jovanovića, kome je nedavno zapaljena kuća u Vrčinu.

Predstavnik PSG Aleksandar Olenik rekao je novinarima na skupu ispred predsedništva, da je Vučić javno branio napadače na novinara Milana Jovanovića navodeći da paljenje kuće u Vrčinu u kojoj je Jovanović bio sa suprugom nije pokušaj ubistva, a da je pokušaj upada u iznajmljeni stan Jovanovića pokušaj provale.

“Vučić se na taj način bukvalno stavlja u ulogu advokata napadača koji su dva puta pokušavali da ubiju Jovanovića, jer je Jovanović izneo podatke o krađi funkcionera Srpske napredne stranke”, rekao je Olenik.

Okupljeni predstavnici PSG nosili su transparente “Ko je ubio Olivera Ivanovića”, i “Ko crta mete na čelo neistomišljenicima”, “Zašto lažete da je manje siromašnih”, “Ko prodaje medicinske podatke tabloidima”.