PROVERITE DA LI STE NA SPISKU: Ovi delovi Beograda sutra ceo dan BEZ VODE

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Česma Voda
Pixabay.com

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Vračar, u sredu 4. maja od 8 do 18 časova, bez vode će ostati potrošači u Novopazarskoj ulici (od Makenzijeve do Maksima Gorkog), saopštili su iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, u sredu 4. maja od 7.30 do 24. časa, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: – Bulevar despota Stefana (od Klaničkog keja do Cvijićeve), – Porečka, – Kralja Dragutina, – Jovana Avakumovića, – Poenkareova (od Porečke do Pančevačkog mosta), – Cvijićeva (od Bulevara despota Stefana do Poenkareove) i – Vatroslava Lisinskog.

Iz ovog preduzeća su saopštili da će zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovodana opštini Čukarica, u četvrtak 5. maja od 8. do 22. časa, bez vode ostati potrošači u Ulici Milovana Nićiforovića (od Vuka Karadžića do Gradine).

Takođe, zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, u četvrtak 5. maja od 9 do 24 časa, bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: – Kej oslobođenja (od Petra Markovića do Zmaj Jovine), – Marka Nikolića, – Beogradska, – Kosovska, – Davidovićeva, – Mornarska, – Masarikov trg i – Gospodska (od Masarikovog trga do Keja oslobođenja).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.