PROVEZLA SE BICIKLOM PORED TRAMPA: Pokazala mu je OVO i zbog toga dobila OTKAZ! (FOTO)

Donald Tramp
Beta/AP Photo/Andrew Harnik

Samohrana majka Juli Briksman pokazala je srednji prst predsedniku SAD Donaldu Trampu kada je njegova kolona prošla pored nje dok se vozila biciklom, a za taj gest „nagrađena“ je otkazom od svog poslodavca.

 

Njen potez snimio je zvanični fotograf Bele kuće, Brendan Smijalovski, a nakon što se slika proširila internetom, Briksmanova je izgubila posao.

Ona je na fotografiji okrenuta leđima, ali fotografiju je ponosno okačila na svoje profile na Fejsbuku i Tviteru, nakon čega joj je poslodavac „Akima“, koji sarađuje sa vladom SAD, saopštio da je dobila otkaz, prenosi AFP.

Rekli su mi ’želimo da se razdvojimo od tebe‘. U suštini rekli su mi da ne mogu da imam nepristojne i opscene stvari na društvenim mrežama. Dakle, oni su nazvali to što sam mu pokazala srednji prst opscenim – rekla je ona za „Hafington post“.

On je prolazio pored i meni je krv počela da ključa. Pomislila sam, on je opet na prokletom terenu za golf – rekla je Briksmanova za „Hafington post“.

Incident se dogodio 28. oktobra, na putu ka jednom od Trampovih privatnih terena za golf, a fotograf Smijalovski rekao je da je uvek spreman da napravi fotku.

Nikada ne znate šta možete videti. Nikada ne znate šta može da se desi – rekao je on, dodajući da su reakcije prolaznika česte.