Prva beba stigla samo SEKUNDU POSLE PONOĆI! Devojčica od grada dobila POSEBAN POKLON

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić posetio je danas GAK u Kliničkom centru Srbije u Višegradskoj ulici, gde je noćas, samo nekoliko trenutaka posle ponoći, rođena devojčica – prva beba u 2022. godini u Beogradu.

Pixabay.com

Gradonačelnik je u izjavi za TV Prva rekao da Novu godinu počinjemo lepim vestima, i svim sugrađanima poželeo srećne novogodišnje praznike.

– U bolnici u Višegradskoj, samo sekund posle ponoći, rodila se devojčica teška 3.590 grama, duga 52 centimetara. Majci Moniki Barać, njenoj porodici i naravno bebi čestitam Novu godinu, želim im dug i srećan život. Koristim ovu priliku da zahvalim lekarima, dežurnoj ekipi u Višegradskoj na čelu sa prof. Spremović-Rađenović, koja je imala mnogo lepog posla tokom novogodišnje noći. Takođe, u GAK „Narodni front“ gotovo u isto vreme, Svetlana Rakonjac Todosijević rodila je dečka, teškog 3.760 grama i dugog 53 centimetra, i stvarno nismo mogli da poželimo lepši početak godine. Napominjem da će prve bebe rođene u 2022. od Grada na poklon dobiti 300.000 dinara – rekao je Radojičić.