Prva strukovna konferencija o medijskim merenjima u Beogradu

Prva strukovna konferencija o medijskim merenjima "PRAVA MERA MEDIJA – Strukovna konferencija o medijskim merenjima" održaće se 4. oktobra u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Promo

Konferenciju organizuju Asocijacija medija i Color Media Communications u saradnji sa Ministarstvom kulture i informisanja Republike Srbije.

U okviru četiri panela i nekoliko studija slučaja stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o regulaciji i samoregulaciji u oblasti medijskih merenja, o medija planiranju sa i bez podataka, saznaćete šta su do sada merili, a šta će ubuduće i kakav je svet baziran na impresijama.

Otvaranje konferencije, 4. oktobar u 10h, a govore: Dalila Ljubičić, Asocijacija medija, izvršni direktor, Evan Trač, direktor, USAID projekat jačanja okruženja za održivost medija i Srđan Bogosavljević, prof. dr “Srbija 2017-2023”. 

Među predavačima su i : Iacob Gammeltoft, News Media Europe, Miloš Stojković, advokat i medijski ekspert, Snežana Pečenčić, Ministarstvo kulture i informisanja, Rajka Galin Ćertić, REM, izvršni direktor, Jelena Ivanović, IAA Srpski ogranak,izvršni direktor i mnogi drugi.

Kompletnu agendu možete pogledati na sajtu.