PRVI PUT OD HOSPITALIZACIJE: Oglasio se Milorad Dodik

Apelovao je na sve ljude da praznične dane provedu u krugu svojih porodica, "da bi u vreme pandemije virusa korona sačuvali svoje i zdravlje i živote svojih najmilijih".

Printscreen Youtube/N1

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću i svim rimokatoličkim vernicima predstojeći praznik Božić, uz želje da praznične dane provedu u zajedništvu i radosti porodičnog okupljanja, saopšteno je iz Predsedništva BiH.

Božić je praznik radosti, vere, mira i nade, koji sve vernike ujedinjuje oko hrišćanskih vrednosti, uzajamnog poštovanja i tolerancije. Želim svima koji slave Božić po Gregorijanskom kalendaru da taj dan, kada se slavi rođenje Isusa Hrista, svima podari mir, radost i hrišćansku ljubav prema bližnjima i svojim sunarodnicima. Uz iskrene želje da predstojeće praznike provedete u zdravlju, duhovnom miru i radosti, upućujem vam iskrene čestitke povodom Božića – naveo je Dodik, prenelo Predsedništvo BiH.

On je, takođe, apelovao na sve ljude da praznične dane provedu u krugu svojih porodica, “da bi u vreme pandemije virusa korona sačuvali svoje i zdravlje i živote svojih najmilijih”.