PSOVKE I POLITIČKE IGRARIJE SA HAGOM: Hrvatski mediji preneli najluđe Šešeljeve izjave (VIDEO)

Vojislav Šešelj
Beta

Hrvatski portali podsetili su na sve što je lider radikala Vojislav Šešelj govorio u Haškom tribunalu, pa čak i na psovke koje je upućivao sudijama.

 

Tako jedan od najčitanijih portala Net.hr zaključuje da su se tokom 13 godina suđenja sudije i ostali učesnici procesa naslušali “uvredljivih i degutantnih Šešeljevih izjava u kojima ih je omalovažavao” i okarakterisao kao “glupane kojima je on nadmoćan”, a podsećaju i da se često na ružan način obraćao svedocima.

Gospodine Najs što niste vi to pročitali, vi lepše čitate. Na kraju sam rekao: ‘Vi svi pripadnici sekretarijata Haškog tribunala možete samo da prihvatite da mi popušite k…. Moji pravi savetnici nisu moji branioci i zato ne moraju da ispunjavaju pravilničke uslove koji su predviđeni za branioce. Oni samo moraju da ispune one uslove koje im ja propišem, a vi samo dalje ometajte pripremu moje obrane pa ćete na kraju morati pojesti sva govna koja ste izasrali. J…. vam majku svima… – podsetio je portal na jednu od najkontroverznijih Šešeljovih izjava koje je on pročitao u sudnici.