PUCNJAVA ispred splava u Beogradu, ranjena dva mladića i devojka

Hitna pomoć
Dnevno.rs

Tri osobe su ranjene iz vatrenog oružja protekle noći kod splava na Novom Beogradu, od kojih su dve lakše, a jedna teže povređena.

 

Po pozivu u 02.45 sati, jedna lekarska ekipa je mušku osobu koja je tom prilikom povređena prevezla na VMA, dok je druga ekipa u istu ustanovu prevezla povređenu žensku osobu, a treća, transportna ekipa je iz Urgentnog centra do VMA prebacila treću povređenu osobu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Kako “Blic” javlja, u pucnjavi ispred beogradskog splava “Šejk end šejk” su ranjeni Miloš Stevanović, reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob i nepoznata devojka.

Prema nezvaničnim informacijama ovog lista Stevanović je upucan više puta, dok je Gojković upucan jednom, a nepoznata devojka je u pucnjavi zadobila prostrelnu ranu na nozi.

Nju je pogodio zalutali metak koji je napadač ispalio na drugove Stevanovića i Gojkovića.

Kako “Blic” saznaje, pucnjavi je prethodilo koškanje između dvojice ranjenih mladića i dvojice nepoznatih na splavu. Obezbeđenje kluba je zbog toga svu četvoricu mladića izbacilo sa splava, nakon čega je došlo do obračuna.

Napadači su nakon pucnjave pobegli sa lica mesta i policija traga za njima.