RACIJA NA RANČU: Poznati evropski sudija priveden zajedno sa starletama

Slovenački fudbalski sudija Slavko Vinčić priveden je u raciji koja je izvršena u saradnji Policijske uprave Bijeljina i MUP Republike Srpske.

Pixabay

Tom prilikom pronađena je velika količina droge, uhapšeno je 35 osoba, a među njima je bila i srpska starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon.

U izjavi za slovenački portal 24ur.com Vinčić je potvrdio da je bio prisutan prilikom racije i pokušao da objasni šta se desilo.

– Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu. Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude, i nakon toga su me pustili tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju – ispričao je Vinčić.

Spada među elitne Uefine sudije, a ove sezone je delio pravdu na tri utakmice grupne faze Lige šampiona.

Takođe, sudio je i nekoliko kvalifikacionih evropskih mečeva, veliki derbi u Grčkoj između PAOK-a i Panatinaikosa, pa čak i dve utakmice u Saudijskoj Arabiji.

Redovan je u najvišem rangu slovenačkog fudbala, a nije mu bilo strano ni da deli pravdu u meču Druge lige između Radomlja i Kopra.