RADILI ZA ŠARIĆA?! U bekstvu DVOJICA POLICAJACA, traži ih ceo Beogradu

Pixabay.com

U Beogradu je u toku velika akcija policije. Najpre je uhapšen Darka Šarića, a danas je uhapšen i Uroš Mišić, navijač Crvene zvezde. Pored njih, traga se za policajcima Danilom Stojanovićem, bivšim načelnikom Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove, kao i Milutinom Radovanovićem, koordinatorom u Direkciji policije u Beogradu, za koje postoji osnovana sumnja da su radili za Šarićev klan.

Stojanović i Radovanović u lokalu na Cvetnom trgu usred bela dana brutalno pretukli kolegu M. V, takođe načelnika odeljenja u Interpolu. Tom prilikom M.V. zadobio je teške telesne povrede u vidu preloma vilice, frakuturu lobanje, kao i prelom ruke. O ovom slučaju oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, odredili su zadržavanje policijskim službenicima D. S. (1979) i M. R. (1975) zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda”, navodi se u saopštenju i dodaje:

“Kako se sumnja, juče u jednom kafiću na Vračaru, nakon verbalnog konflikta došlo je do tuče između D. S., M. R. i četrdesetčetvorogodišnjeg pripadnika MUP-a, koji je zadobio tešku telesnu povredu. Takođe, preduzimaju se sve mere radi utvrđivanja disciplinske odgovornosti učesnika tuče”.