RASKOL SVE VEĆI: Megan Markl i princ Hari zabili novi nož u leđa porodici?

Raskol između princa Harija i brata Vilijama, ali i ostalih članova porodice i dalje traje...

printscreen

Princ Hari možda će propustiti veoma važan događaj u Velikoj Britaniji, otkrivanje nove statue princezi Dajani, tvrde stručnjaci za pitanja kraljevske porodice.

Kako navode, Hari, a ni supruga Megan Markl neće doći u Britaniju.

Raskol između princa Harija i brata Vilijama, ali i ostalih članova porodice i dalje traje, a intervju koji su Hari i Megan dali Opri Vinfri samo je pojačao tenzije.

Kako se već susreo sa porodicom u Engleskoj na sahrani princa Filipa, moguće je da će Hari odlučiti da propusti važan događaj koji je zakazan za jul ove godine.

Očekivalo se da se princ Hari vrati u Englesku kako bi prisustvovao otkrivanju statue princeze Dajane 1. jula.

Međutim, kraljevski stručnjak rekao je da njegov povratak u Englesku nije siguran.

Fil Dampije, stručnjak za pitanja britanske kraljevske porodice rekao je da smatra da se Megan neće vratiti u Britaniju.

Sada postoji ozbiljna sumnja da li će Hari doći na otkrivanje statue princezi Dajani na dan njenog 60. rođendana u julu.

Drugi kraljevski stručnjak rekao je da će Hari možda smisliti “zgodan izgovor” da ne prisustvuje događaju jer možda neće želeti da se ponovo “suoči sa porodicom”.

Rasel Majers je za tokRADIO rekao: “Njegova namera je da se vrati. Čak iako se njegova supruga tek porodila, siguran sam da bi mogao da uskoči u privatni avion i dođe”.

Ipak, mnogi smatraju da će Meganin porođaj, koji se očekuje na leto, sprečiti Harija da dođe u Englesku.

Podsetimo, Megan Markl nije prisustvovala sahrani princa Filipa, a kao razlog navedena je trudnoća vojvotkinje.