RASVETLJENO UBISTVO ŽENE NA NOVOM BEOGRADU: Advokat ispalio šest hitaca u BIVŠU DEVOJKU

hapšenje
pixabay.com

Kamere su snimile čoveka sa kapuljačom i pištoljem. Međutim, ćerka Vladanke Vučeljić odmah je inspektorima rekla da sumnja na Kecojevića.

 

Advokat Dragiša Kecojević (68), koji se sumnjiči da je u subotu uveče u stambenoj zgradi na Novom Beogradu ubio Vladanku Vučeljić (54), s kojom je ranije bio u vezi, na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu branio se ćutanjem, posle čega mu je određen pritvor.

Kecojevića, podsetimo, nisu snimile kamere na ulazu zgrade, ali je ćerka ubijene žene odmah posumnjala da je advokat ubica.

Kamere su snimile čoveka sa kapuljačom i pištoljem. Međutim, ćerka Vladanke Vučeljić odmah je inspektorima rekla da sumnja na Kecojevića, jer on nije mogao da podnese to što je njena majka posle više od deset godina prekinula vezu s njim – kaže izvor Kurira iz istrage.

Kako navodi, dokazi prikupljeni na mestu zločina potvrdili su da je Kecojević najverovatnije pucao. Vladanka Vučeljić je, podsetimo, pogođena sa šest hitaca u glavu i grudi.

Posle hapšenja, Kecojević je plakao i ponavljao da mu je žao dece koju ima iz braka sa suprugom koja je preminula pre dvadesetak godina.loading...