“RAT” OPOZICIJE NA TVITERU: Janković i Radulović oštro odgovorili Belom – ne trpaj sve političare u isti koš (FOTO)

Izbori Beograd
Printscreen/Kolaž

Lideri dva opoziciona pokreta Saša Janković i Saša Radulović preko društvneih mreža ušli su u raspravu sa bivšim predsedničkim kandidatom Lukom Maksimovićem, poznatijim kao Ljubiša Preletačević Beli.

 

Sve je počelo tako što je Beli na svom Tviter nalogu upitao “kolege” iz opozicije oko čega tačno ne mogu da se dogovore i poručio da kažu “šta je stvarno problem, pa ako ne može, da se razilazimo svi zajedno na sve strane”.

Čini se da su ovi tvitovi, a naročito navodnici na ono “ozbiljni” političari, naročito pogodili lidere dva opoziciona pokreta – Sašu Jankovića i Sašu Radulovića koji su poručili Luki Maksimoviću da prestane da sve političare “stavlja u isti koš”.

– Ne “krljate” nas Luka, već veru da je u Srbiji išta moguće, da nisu svi isti. “Beli listić” na steroidima, svesno ili ne, jeste li? – napisao je Janković na niz Maksimovićevih tvitova.

Saša Radulović bio je još oštriji.

– Dragi Luka, evo javno umesto da prozivaš, da odgovoriš: sa kim bi se ti dogovarao i oko čega? Dosta “zezanja”. I ovde se “neozbiljni” Luka pravi blesav. Kao ne zna šta je bilo. Pa bi da nas sve stavi u isti koš. Malo neiskreno. Kolega – napisao je Radulović u dva tvita.

U polemiku su se u međuvremenu uključili i drugi korisnici Tvitova, a poslednja je objava Belog koji je “pojasnio” na šta je mislio.