“RAZBILI ŠTAND I UNIŠTILI PROPAGANDNI MATERIJAL”: Poslanci Dveri i Dosta je bilo NAPADNUTI od aktivista SNS (VIDEO)

DJB i Dveri
youtube/printscreen

Narodna poslanica Tatjana Macura iz pokrata "Dosta je bilo" i narodni poslanik Srđan Nogo iz pokreta "Dveri" izjavili su da su ih jutros u Batajnici napali aktivisti Srpske napredne stranke (SNS).

 

Između 9.30 i 10.00 časova napali su nas aktivisti SNS tako što su došli do našeg štanda i razbili ga – rekla je Macura dodavši da su izgazili i sav propagandni materijal “na očigled svih građana sa kojima smo razgovarali u tom trenutku”.

Macura je kazala i da su aktivisti SNS došli do njihovog štanda želeći da isprovociraju incident, ali da im to nije pošlo za rukom, navodi se u saopštenju pokreta “Dosta je bilo”.

Srđan Nogo je kazao da su predstavnici “Dosta je bilo” i “Dveri” zahvalni SNS “što je još jednom demonstrirao svoju nemoć”.

U razgovoru sa građanima Batajnice naišli smo na dobar prijem i očigledno su bili nezadovoljni zato što naša koalicija razobličava, putem društvenih mreža i u razgovoru sa građanima, sve kriminalne radnje koje SNS i njeni funkcioneri sprovode uništavajući ovu državu, rekao je Nogo.

Kako je naveo, aktivisti SNS su došli na lokaciju gde su se nalazili aktivisti “Dveri” i “Dosta je bilo” i iskoristili trenutak kada je većina njih bila na pijaci i razgovarala sa građanima.

Napali su dvojicu momaka iz Batajnice, polomili štand, uništili naš propagandni materijal – rekao je Nogo.

Dodao je da ih takav nastup nije zastrašio.

Mi smo se suprotstavili brojnijoj grupaciji aktiista SNS koju je predvodio Milan Bojović, predsednik mesnog odbora u Batajnici i savetnik generalnog direktora SDPR-a koji je bio vulgaran i nepristojan. I uspeli smo da ih porazimo na kulturnom nivou – kazao je on.

Ocenio je da SNS nema ništa da ponudi građanima i da u svakom direktnom duelu moraju da se povuku, jer “nemaju ništa osim nasilja”.loading...