Razbojnik se obrukao pred žrtvama: Usred pljačke zaboravio tekst, pa čitao sa papira (VIDEO)

Smešan snimak kruži društvenim mrežama, jer niko nije očekivao da će jedan pljačkaš, svoj govor gde traži dragocenosti, morati da čita sa papira.

Foto: screenshot/tiktok.com/jorgezac

TikTok-om je počeo da se širi snimak neobičnog pokušaja pljačke koji se dogodio u jednom gradu u Meksiku. Zbunjeni razbojnik je ušao u autobus sa namerom da opljačka putnike, ali je zaboravio govor i postao predmet podsmeha.

@jorgezac #asalto ♬ sonido original – Jorge Zac

Na snimku se čuje kako razbojnik traži od putnika da sve svoje dragocenosti stave u njegovu torbu, iako torbe nema nigde na vidiku. Pored toga sve što je govorio je morao da pročita, pa ga niko nije shvatao ozbiljno.

– I ne gledajte me u lice, jer ću se inače naljutiti – dodao je i izvadio list papira sa kojeg je počeo da čita ostatak govora.

– Otac mi je u zatvoru, moram da brinem o porodici – kaže razbojnik, koji je u jednom trenutku počeo da se svađa sa putnicima.

– Sve što radiš, radi kako treba, a ti ne znaš ni da kradeš – rekao mu je jedan putnik, a kada je razbojnik video da ga niko ne shvata ozbiljno, iznerviran je izašao iz autobusa.