Razbojništvo u beogradskom tržnom centru: Poslanik savladao naoražnog lopova

Narodni poslanik K.D. danas u TC na Zvezdari sustigao je lopova R.V. i zadržao ga do dolaska policije, koji je prethodno u TC ukrao telefon od oštećene M.D.

Tržni centar
Pixabay.com

Naime, danas oko 15 časova u Beošoping centru osumnjičeni R.V. izvrsio je krađu telefona od oštećene M.D. U trenutku kada je osumnjičeni počeo da beži kroz tržni centar sa telefonom, oštećena je pocela da trči za njim, dozivajući prolaznike u pomoć da ga uhvate.

Kada je narodni poslanik K.D. čuo ženu kako doziva u pomoć, počeo je i on da juri za osumnjičenim, a u trenutku kada ga je sustigao, osumnjičeni V.R. je izvadio nož i uperio ka poslaniku. Međutim K.D. je uspeo da ga savlada – uhvativši ga za ruku i izbivši mu nož. Potom ga je oborio na zemlju i zadržao do dolaska policije.

Nova prenosi da je reč o poslaniku Dejanu Kesaru.

Prvo OJT u Beogradu u saradnji sa PS Zvezdara odredilo je zadržavanje u trajanju od 48h prema osumnjičenom V.R. zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojnička krađa iz člana 205 KZ, u kom roku ce biti saslušan pred tužiocem. Tužilastvo je naložilo da se skine video nadzor iz TC, kao i da se prikupe ostali materijalni dokazi.