RAZMIRICE (NE) DRMAJU VLADU: Evo šta je Ana Brnabić rekla o mogućoj SMENI VULINA

Ana Brnabić
Beta/SLOBODAN MILJEVIC

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je vlada fokusirana na rad i da su razmirice poput one između ministarke grđjevinarstva Zorane Mihajlović i Pokreta socijalista Aleksandra Vulina normalna stvar.

 

Brnabić je novinarima u Koceljevi rekla da o eventualnoj smeni nekog ministra odlučuje vlada, a ne ona, i odbacila navode da razmirice “drmaju vladu”.

– Ne treba gubiti vreme na takve situacije – rekla je Brnabić i dodala da članove njenog kabineta čekaju ozbiljne stvari.

Upitana da li će zbog smeniti ministra odbrane Alekandra Vulina zbog afere oko novca kojim je kupio stan, Brnabić je navela da je to stvar o kojoj vlada odlučuje, i dodala da ona ne želi to da komentariše u javnosti.

– Ne želim da radim pod pritiskom, dakle, pritisak medija ili bilo koji drugi pritisak svakako neće ubrzati ni nečiju smenu ni nečije angažovanje – rekla je Brnabić.

Ponovila je da ima lično mišljenje o tom slučaju i da razume emotivnu reakciju Pokreta socijalista, jer je i ona imala takvu reakciju kada je “Krik” objavio podatke o imovini njene majke.

Brnabić je dodala da imovina koju poseduje njena majka nije imala veze sa njenim preuzimanjem funkcije u vladi.