RAZOČARANI STE? Sajam knjiga ostao bez jedne od GLAVNIH ATRAKCIJA (FOTO)

Sajam knjiga
Dnevno.rs/Petar Marković

Sve posetioce Sajma knjiga ove godine već na ulazu čeka jedno veliko iznenađenje! Ipak, verujemo da najvećem broju ljubitelja knjiga ova "atrakcija" neće nedostajati.

 

Najveću kulturnu manifestaciju Sajam knjiga, svake godine, pored svih izdanja, domaćih i stranih autora, obeleže i pritužbe posetilaca na miris roštilja koji se svuda širi. On dolazi sa nekoliko štandova sa pljeskavicama koji su inače, zaštitni znak novogodišnjeg vašara.

E pa, imamo iznenađenje za sve!

Posetioce ovogodišnjeg sajma, koji je počeo u nedelju 22. oktobra i trajaće do 29. oktobra, dočekao je prazan prostor na mestu gde su se svake godine oni “najgladniji” mesa, sladili roštiljem! 

 

Nema više pljeskavica na Sajmu knjiga, Foto: Dnevno.rs

Kako se sada čini, pljeskavicama je na Sajmu knjiga odzvonilo i tako će ostati do kraja manifestacije, a niko od organizatora do sada se nije oglašavao povodom toga.

I dok većina ljubitelja pisane reči pozdravlja nedostatak “vašarskih štandova” sa hranom, ima i onih koje je ova novina zabrinula.

 

Foto: Dnevno.rs

– Ceo dan sam ove, normalno je da ogladnim i svake godine sam makar nešto jeo na štandovima sa hranom. A šta da rade oni koji rade na Sajmu, šta oni da jedu – zapitao se jedan gospodin kog smo zatekli na mestu gde su se ranije nalazili šatori sa pljeskavicama.

Za sve koji se brinu da će na Sajmu knjiga ostati gladni, imamo lepu vest – hrana se služi u kafeu “Centar”.