REAGOVALA I POLICIJA! Primljena je u bolnicu zbog korone, a onda je doktor uradio nešto SKANDALOZNO

Bizaran slučaj silovanja u kojoj je doktor iskoristio činjenicu da pacijentkinja ima virus korona, šokirao je indijsku javnost.

Printscreen

Naime, devojka stara 25 godina, ostala je u bolnici na opservaciji nakon što su testovi pokazali da je pozitivna.

Tridesetogodišnji lekar dnevne bolnice u Aligaru, uhapšen je u sredu nakon što je žena koja se u bolnici lečila od korona virusa tvrdila da je pokušao da je siluje, prenosi “Indija tudej”.

– Primili smo žalbu od pacijentkinje koja je primljena u bolnicu, koja tvrdi da je doktor seksualno napao u prostorijama bolnice. U bolnicu je upućen policijski tim, nakon čega je doktor uhapšen. Trenutno se ispituje slučaj – rekao je inspektor za “Indijan ekpres”.

Policija je prikupila snimke sa sigurnosnih kamera u kojima se optuženi, dr Tufail Ahmad, koji je bio na dužnosti, može videti kako ulazi u prostoriju za izolovane pacijente, koji su pozitivni na korona virus, a u kojoj je bila smeštena i devojka. Devojka je tvrdila da je doktor pokušao seksualno da je zlostavlja dva puta u toku prijema, pod izgovorom da joj radi pregled.

Prema izveštaju u lokalnim medijima, 25-godišnjakinja radi u Delhiju i došla je kući u Aligar gde je dobila simptome korona virusa i primljena je u bolnicu u ponedeljak.

Lokalna uprava tražila je izveštaj od glavnog načelnika bolnice, prenosi “Indija tajms”.loading...