Rekonstrukcija poslednja 24 sata života pevačice: Kome pripada DNK pronađen na njenim noktima?

Jelena Marjanović
MUP Srbija

I dalje traje istraga ubistva pevačice Jelene Marjanović, policija analizira pozive i poruke koje je dobila neposredno pred smrt, pišu “Večernje novosti“.

Prema navodima beogradskog lista, operativci policije pokušavaju da rekonstruišu poslednja 24 sata života pevačice kako bi pronašli trag koji bi odveo do ubice.

Stručnjaci sa Biološkog fakulteta u Beogradu uspeli su da izoluju uzorak DNK pronađen ispod njenih noktiju koji pripada drugoj osobi.

Ipak, istraga se uglavnom vrti oko njenog supruga Zorana, u toku je proučavanje telefonskih baznih stanica, ali i analiza poruka iz njenog mobilnog.

Ključni su i poslednji sati u kući Marjanovića i njihovi međusobni odnosi, a u sredu je nastavljena pretrage terena oko kanala gde je pronađeno telo žene, ne bi li se pronašlo oružje ili neki drugi trag.

Izvor iz istrage rekao je za “Večernje novosti“ da je Marjanovićeva imala odbrambene povrede po rukama, da se onesvestila od prvih udaraca u glavu, više se nije opirala i ubica je nastavio da je udara, da bi je potom odvukao stotinak metara dalje i bacio u kanal.

Jelena Marjanović će biti sahranjena u četvrtak u 14 časova na groblju Zbeg u Borči.