RIO JE ZA NJIH ‘MALA BEBA’: Karneval u Londonu NE MOŽE BITI BEZOBRAZNIJI, čak i policajci pristaju na ‘PRLJAVI PLES’ (VIDEO)

karneval u londonu
pixabay.com

Na pominjanje karnevala prva asocijacija mnogima je Rio de Žaneiro, uz tradicionalnu brazilsku muziku i ples. Međutim, karneval u naselju Noting Hil u Londonu preti da mu preuzme vodeću poziciju.

 

Na interntu se već pojavilo mnogo snimaka sa ovogodišnjeg karnevala u Londonu, na kojima se vide hiljade mladih kako igraju na veoma provokativan način.

 

Uz elektronsku muziku sa karipskim i latinskim prizvukom hiljade ljudi proslavilo je ovogodšnji praznik na ulicama glavnog grada Velike Britanije.

Pojedini su se toliko opustili da su počeli da igraju i sa policajkama koje us obezbeđivale skup. Mnoge su rado prihvatile poziv na ples od stranaca, ali su neke i tako oštro reagovale da su navalentni mladići brže-bolje pobegli kako bi izbegli hapšenje.

Kako prenosi britanski “Mirror”, policija čak i traga za jednim učesnikom koji je, kako sumnjaju, napastvovao policijsku službenicu na karnevalu.

Ovaj karneval tradicionalno se održava svake godine još od 1966. na ulicama Noting Hila. Tokom dva dana avgusta, koliko traje, privuče oko milion stranih turista.loading...