ŠTA BISTE SVE UČINILI DA SPASETE ŽIVOT VAŠOJ DECI? Evo šta moraju da rade ovi roditelji!

Blizanci
Pixabay.com/

U skorije vreme pojavila se debata na internetu o tome šta uraditi da se razlikuju jednojajčani blizanci. Evo šta su ovim roditeljima mnogi pratioci na društvenim mrežama odgovorili!

 

Na društvenoj mreži Redit, molba roditelja jednojajčanih blizanaca za pomoć, kako bi razlikovali svoju decu stigla je i u širu javnost!

Kako portal ViralNova navodi, korisnik Redita koji je otac jednojajčanih indentičnih blizanaca, od kojih je jedan veoma bolestan, požalio se na mreži kako bi mu drugi ljudi pomogli da ih razlikuje, i samim tim zaobiće opasnost da i ovom zdravom da lekove.

Otac jednojajčanih blizanaca koji su stari godinu dana je objasnio: -Mi smo pred konačnom odlukom. Užasno mi je što ovo govorim, ali moramo nešto da uradimo. Mogao sam da izgubim oba svoja deteta prošli vikend i očajan sam zbog toga.-

Ovo očajanje izazvano je raznim pokušajima da se razlikuju ova dva mališana, uzimajući u obzir sve metode od lakiranja noktiju, šišanja jednog blizanca i puštanja kose drugom blizancu, oblačenja u odela različitih boja i šara, ali na kraju su ipak zamalo drugom dečaku dali lek.

Neko je predložio da se bolesnom ili zdravom detetu istetovira tačka na tabanu, kako bi ih razlikovali za početak. To rešenje se učinilo privlačnim jer vremenom ta tačka na koži kako dete raste se smanjuje da bi postala skoro ne primetna ili obrisana. Neko je čak predložio i da se jednom od blizanaca probuši uvo.

Međutim, na karju su se pojavili i oni koji su smatrali da to nikako ne rade, da nastave da se dovijaju i snalaze kako bi razlikovali decu, i da puste decu da odrastu kako bi sama odlučila da li će da se tetoviraju ili buše uši.loading...