Roditeljstvo, nikada dovoljno ispričana tema: Dođite na panel “Mamin san” na Novom Beogradu

Mamin san
Promo

Panel “Mamin san“ održaće se 15. aprila 2016. godine sa početkom u 17h u sali 1 Opštine Novi Beograd u organizaciji udruženja „Mamin san“.

 

Predviđeno je da se na panelu predstave stručnjaci iz različitih oblasti medicine sa ciljem da svojim zanimljivim i kreativnim predavanjima budućim roditeljima, ali i stručnoj javnosti predstave jedinstven i celovit pristup roditeljstvu, kao nikada dovoljno ispričanoj temi.

Predavanje na temu „Put do novog života – Fiziološka trudnoća i porođaj” održaće dr Ivan Bojović, ginekolog, dok će dr Marija Barać uputiti sve prisutne u temu „Inteligencija deteta –NTC učenje“.

O značaju i upotrebi matičnih ćelija pričeće predstavnik kompanije „Seracell“ koja je lider na tržištu kada je reč o kvalitetu i jedini sertifikovani nosilac „AAA“ kreditnog rejtinga među svim bankama matičnih ćelija u našoj zemlji.

U okviru panela „Mamin san“ biće organizovan i Sajam zdravlja gde će svi budući roditelji moći da dobiju besplatne konsultacije sa nutricionistom i stomatologom.

Takođe, za sve trudnice obezbeđeni su posebni pokloni.

Sve zainteresovane buduće mame ukoliko žele da obezbede svoje mesto na panelu „Mamin san“ potrebno je da se na vreme prijave na mejl [email protected] ili na broj 060 318 40 17 .

Sve dodatne informacije o samom panelu možete dobiti ukoliko posetite stranicu „Mamin san –škola za trudnice“ na Fejsbuku.