Rusija planira da stane na put ABORTUSU na OVAJ način: SRAMAN POSTUPAK za osudu ili DOBRA IDEJA?

Trudnoća
Pixabay.com

Žene u Rusiji koje se odluče protiv abortusa, uskoro će dobiti novu zakonsku regulativu po kojoj će im se pružiti i mogućnost da uz to dodatno zarade.

 

Portparol ruske nacionalne partije istakao je da majke po rođenju deteta imaju pravo da svoju bebu prodaju i za tu „uslugu“ dobiju 3.700 dolara.

Zakon će biti usvojen sa ciljem da podstakne rađanje u zemlji, kao i da se neželjenoj deci pruži šansa za život. U slučaju da Duma usvoji ovu odluku, očekuje se da oko 200.000 žena učestvuje u ovom projektu.

Aleksandar Šerin, portparol Dume, rekao je da se u proseku samo 20 odsto žena sa namerom da prekine trudnoću, na kraju ipak predomisli. Materijalna stimulacija mogla bi da u potpunosti poboljša aktuelnu sliku, zaključio je on.

MOŽE LI BIZARNIJE? Tramp je ovom izjavom o tek rođenoj ćerki ŠOKIRAO SVET 1994. godine

Obaveza trudnica u slučaju da želi da dobije novac, biće da detaljno informiše vlasti o trudnoći, uključujući termin porođaja i pismo potvrde da se neće podvrgnuti abortusu.

Inače, u Rusiji se legalnim prekidom trudnoće smatra svaka koja je završena do 12 nedelje trudnoće, osim u slučajevima silovanja, kada je taj period nešto duži.