SAD JE SVE JASNO: Čeda Jovanović testiran na drogu i alkohol nakon incidenta – evo rezultata

Političar i lider LDP Čedomir Jovanović, koji je sinoć oko 22 sata razbio izlog u jednom restoranu brze hrane na Novom Beogradu, nakon što su ga, kako je izjavio, napali navijači Crvene zvezde, u trenutku incidenta bio je pod dejstvom alkohola, saznaje Nova.rs. Prema nezvaničnim saznanjima, Jovanović je imao 1,52 promila alkohola u krvi.

printscreen

Inače, ubrzo nakon incidenta, na lice mesta je stigla i policijska patrola, koja je uzela izjave od prisutnih, ali i testirala prisutne na alkohol i drogu.

Tom prilikom, Jovanović je imao 1,52 promila alkohola u krvi, a kako saznajemo, bio je negativan na droga testu.

Lider LDP je potom, oko 23 sata, odvezen patrolnim džipom u policijsku stanicu Novi Beograd, a za njim je odmah potom krenula i njegova supruga.

Njegova supruga oglasila se odmah nakon incidenta za Nova.rs rekavši da su njenog supruga napali navijači prilikom izlaska iz automobila.

Čeda je izlazio iz auta, kada su ga napala dvojica navijača“, kaže Jelena i dodaje da se to već dešavalo.

Ona ističe da su u pitanju pripadnici navijačke grupe „Hijene“, čiji je vođa bio Velibor Dunjić. Jovanović je pre nekoliko godina imao sukob sa Dunjićem, koji je 2014. godine ubijen ispred poznatog beogradskog splava.

Na pitanje da li ima neke nerašćišćene odnose sa osobama koje su ga napale Jovanović je rekao:

Objavili ste. Vi ste sve napisali. Ma okej čoveče, vraćam se iz pekare, pravim deci doručak“, rekao je lider LDP i dodao:

Slavio sam Zvezdinu titulu, eto to se desilo. Šta se desilo? Sačekali su me kreteni ovde, kao što to vrlo često vole da rade i neka mi ne dolaze pred kuću. Jel znate koji su to kreteni? To su oni kreteni pred kojima se svako pristojan u ovom gradu povlači. Ja ovde živim, ovde mi je porodica, oni to vrlo dobro znaju i neka mi se sklone sa puta. E, a ovo je taj demolirani lokal“, rekao je Jovanović i pokazao rukom u pravcu kioska.

Nakon konstatacije novinara da očigledno postoje dve verzije priče Jovanović se ubacio:

Ne postoje dve verzije priče. Da li sam ja ovo napravio? Pa naravno da jesam. Jel to neko negirao? Koje dve verzije? A što nisam ovde, a što nisam tamo? Isprrovocirali su me ti heroji sa severa. Tamo mi je parkiran auto, ovde živim, nek ne dolaze više pred moj stan i biće sve okej.

Na pitanje da li ima neke nerašćišćene odnose sa osobama koje su ga napale Jovanović je rekao:

Ja? Pa ja nemam nikakve odnose sa njima. Ni rašćišćene ni nerašćišćene“.