Samo bahato! ŽENE TERORISALE CEO AUTOBUS: Nisu htele da stave maske, pojavio se SNIMAK INCIDENTA (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome dve žene ulaze u autobus niškog prevoznika, plaćaju kartu i odbijaju da stave masku, dok ostali putnici sa maskama, sede, ćute i gube vreme zbog neodgovornih persona koje uz sav bezobrazluk pametuju vozaču kako korona ne postoji i ostale mudrosti!

Printscreen/Kolaž

“Samo maske stavite molim vas”, ljubazno je rekao vozač ženama koje su ulazile u autobu bez maske.

“Mi maske ne nosimo, mi ne nosimo to od prvog dana”, rekla mu je jedna od žena, na šta je vozač odgovorio da ne može da ih primi u autobus ukoliko ne nose maske, pokazavši im na natpis na vratima autobusa, gde jasno stoji da se bez maske u autobus ne sme.

“Zašto me diskriminišete, jeste tako, jel imamo mi karte, na vratima može da piše svašta, zvaću policiju”, nastavila je žena sa terorom drugih putnika, a kada su joj ponudili masku ona je odbila i rekla da će da zove policiju.

Vozač nikako nije mogao da se izbori sa njom i kazao joj je da napusti autobus i da zove koga kog hoće.

“Ja sam na radnom mestu, pravila službe su takva, ovde mi ne možemo o tome da razgovaramo, siđite i žalite se kome hoćete”, izrevoltiran je bio vozač.

Zatim se čula graja putnika u pozadini, a jedan od njih je ponovo ponudio ženu maskom i ovog puta je popustila, jer je očigledno shvatila da će ostati bez karte ukoliko se ne pridržava epidemiološke mere.

“Gospodine, inat je u pitanju, korona ne postoji, lažu. Stavićemo masku ispod brade, samo zato što žurim. Koliko košta da platim masku”, rekla je ona i tražila masku i za drugu ženu sa kojom je pošla na put, na šta joj je putnik odgovorio da ne mora ništa da plati samo da stavi masku.

Međutim, teror ove neodgovorne gospođe nastavio se, pa je svoje nezadovoljstvo iskalila i na stariju sugrađanku koja joj je rekla da je vakcinisana.

“Muka mi je od tebe, zbog takvih ćemo i da pomremo, jednom nogom si u grobu, moram ovde da nosim masku da se gušim”, ishisterisala je putnica.

Šlag na tortu ove prilično iritantne situacije bio je kada se na snimku za kraj čuju reči gospođe: “Volite se ljudi, vidi što je lep čovek, daj da se slikamo!”

“Ja jednostavno ne znam sta da kažem. Svi u autobusu ćute, svi zajedno prihvataju jasno najavljeno da će maske biti ispod lica “okačene”. Znači, njih dve ulaze bez maske jer su platile kartu. Ostali putnici su platili karte, pridržavaju se mera i ćute.

Kaznila bih i njih dve, i vozača i sve koje je moguće identifikovati kao saučesnike. I to javno publicirala.

Deca u školu ne mogu. Lekari i sestre ako ne pomreše makar popadaše. Svako je po nekog iz okruženja izgubio.

Njih dve, njih na hiljade se češljaju”, stoji u opisu snimak koji je više nego razbesneo korisnike društvenih mreža.