SCENA IZ BEOGRADSKOG TRAMVAJA o kojoj bruje društvene mreže: Devojka pomogla dekici i saznala njegovu tužnu priču

Tramvaj
Dnevno.rs/Petar Marković

Gest ove devojke naterao nas je da se zapitamo da li dovoljno pomažemo ljudima kojima je pomoć preko potrebna...

 

Na društvenim mrežama proteklih dana pojavio se status devojke koji je zapalio Srbiju. Naime, Aleksandra P. je na svom Fejsbuk profilu prepričala scenu iz beogradskog tramvaja koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

– Vozim se 9kom po ovoj vrucini, tramvaj staje kod Slavije, ulazi jedan dekica pogrbljen, sitan visine mozda 1,30m sa sobom vuce jedan veliki kofer, torbu i jednu rucnu torbicu, iza njega baja sa cvikama visine 2m ceka da se dekica popne s tim teretom da bi on usao – počinje priču ova devojka.

Dekica je žedan i umoran, pada mu glava, kako navodi dalje Aleksandra, zbog čega je preskočila svoju stanicu i kada je tramvaj stao kod 4. aprila uzela je njegove kofere i rekla mu da će ga ispratiti.

Tada joj je ovaj dekica ispričao svoju tužnu priču. On živi u jednoj sobici u Ripnju, a svaki dan putuje sve do Zemuna, kako bi zaradio nešto malo para.

– Ako ga ikad i vi sretnete pomozite mu s koferom i dajte mu nesto malo para za hleb. Ima dosta Zivota u Beogradu, nemojte im okretati glavu, nemojte biti baja od 2m… – apeluje ova devojka.

Aleksandra je pokazala da ima veliko srce, što su pohvalili i korisnici na Fejsbuku, a nama samo preostaje da sledimo njen primer.loading...