Jučerašnje nevreme napravilo je ozbiljne probleme u pojedinim delovima Beograda. Ipak, ako je suditi po ovom snimku, najgore su se proveli putnici jednog autobusa na liniji 18.

 

Nevreme u Beogradu i zna se – odmah saobraćajni kolaps, izlivanje kanalizacije, gužve i opšti haos.

Scena nije bila ni malo različita ni tokom jučerašnje oluje u Beogradu, a u svemu tome izgleda da su se najgore snašli putnici jednog autobusa gradskog prevoza sa linije 18 koji je i bukvalno “plivao”.

Snimak koji se pojavio na Fejsbuk strani “Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva” prikazuje autobus u koji kroz pod nadire voda dok putnici pokušavaju da se sklone i sačuvaju obuću.

Snimak je izazvao dosta reakcija na internetu, a ako je sudeći po njima, Beograđani ni pored ovakvih nemilih scena iz gradskog prevoza nisu izgubili smisao za humor, jer se većina korisnika šalila na račun “plivajućeg” autobusa.

– Ne znam šta se svi žale na ovakve scene kada su promišljeni stvaraoci genijalno isprojektovali autobuse koji dosadne kišne dane pretvaraju u nezaboravno iskustvo iz pokretnog Aqua parka – napisao je jedan korisnik dok je drugi dodao da čitav prizor podseća na scenu iz “Titanika” i da samo nedostaje Džek koji “bleji u vodi jer ga je kontrola izbacila”.loading...