SEĆATE LI SE STOLARA MILETA? Poklanjao je stolice za hranjenje beba, a sada ĆE VAS PONOVO RASPLAKATI!

Milorad Jurković - Stolar Mile
Facebook.com/StolarMileRakovac

Stolar Mile je pravi heroj Srbije i čovek na koga bi svi trebalo da se ugledamo.

 

Čuveni Milorad Jurković – stolar Mile iz Rakovca čovek je koga je cela Srbiju upoznala po akciji kojom je “zapalio” Internet – “Samo neka se deca rađaju”, glasio je moto ovog zanatlije koji pravi stolice za hranjenje beba i poklanja ih po celoj Srbiji.

U novoj godini Milorad pokreće novu humanitarnu akciju. Okreće se onima kojima je pomoć i te kako potrebna – našim najstarijim sugrađanima.

Pošto sam za svo ovo vreme mnogo toga prošao i video mnogo toga, posle dosta razmišljanja i pripreme krećemo u NOVU AKCIJU koju želimo da pokrenemo, a to je pomoć našim najstarijim sugrađanima u vidu stolarskih popravki… vrata, prozora, kuhinja, plakara, stolova, stolica, stepeništa, kreveta, pragova, lajsni, dihtovanja prozora i vrata i dr… Vršićemo popravku starih i ugradnju i zamenu novih mehanizama na svim vrstama drvene stolarije, kuhinjskih elemenata kao i njihovo podešavanje i sve druge stolarske radove… – napisao je Stolar Mile na svojoj Fejsbuk stranici.

On kaže da je ovo još jedan njegov mali doprinos bakama i dekama koji su sami a imaju problem, pa apeluje da mu se jave ljudi koji lično poznaju nekoga kome je pomoć potrebna.

Stolar Mile trenutno izvodi besplatne radove u Novom Sadu i široj okolini, ali se nada da će uskoro uspeti da proširi novu humanitarnu akciju. Uz to, Milorad Jurković ima još jednu molbu.

Molim sve koji imaju stare šarke za ormane, prozore, vrata i slično, a nisu im potrebne da mi se jave. Ako stvarno na mlađima svet ostaje – hajde onda da to i dokažemo!