Sećate se Nišlijke koja je RAZVOD BRAKA PROSLAVILA U KAFANI? Oglasila se BAKA NJENOG BIVŠEG MUŽA!

Nišlijka Jelena Rupar (35) je nedavno u blistavo beloj venčanici sa bidermajerom u rukama i deverušama koje su joj nosile venčanicu proslavila ekstravagantnom žurkom razvod braka, rođendan i trudnoću. Sada se oglasila baka njenog doskorašnjeg supruga Danijela.

Beta

– Nek joj je sa srećom, to što je uradila je stvar njene savesti i njenog vaspitanja. Samo se pitam gde ode onolika njena ljubav sa mojim Danijelom i deset godina njihovog zajedničkog života – ovako je Ljubinka Đokić, baka bivšeg supruga Jelene Rupar prokomentarisala njenu nedavnu nezapamćenu feštu kojom je proslavila razvod i najavila rođenje deteta sa drugim čovekom.

Danijelova baka i deda Tihomir žive u doljevačkom selu Malošište gde su odgajili unuka i njegovu sestru nakon prerane smrti njihovih roditelja.

– Otac im je umro u trideset prvoj, a majka u četrdeset petoj godini, mi smo im posle toga bili i otac i majka. Danijel je sa Jelenom bio od 2007. godine, uzeli su se nakon njegovog povratka iz vojske. Bili su srećni, mnogo su putovali, on je otišao u Nemačku na rad u nameri da čim se sredi i Jelenu povede u ovu zemlju. Za njenu nameru o razvodu saznali smo od Danijelovog strica i strine, nama ništa nije ni rekla niti nam je unuk o tome pričao – kaže Ljubinka.

NIŠLIJKA DIGLA SRBIJU NA NOGE: Razvod proslavila U KAFANI, a tek da vidite kako su GOSTI BILI OBUČENI (FOTO)

Priznaje da ih je odluka o razvodu iznenadila, a još više način na koji ga je bivša snaja proslavila.

– Očigledno da se nešto promenilo, moguće i da se neko treći umešao… Čula sam da je Danijelovoj strini kazala da joj je dosta obaveza, da hoće da živi… Ja joj svako dobro želim, dok je ovde dolazila poštovali smo se. Vest da je slavila razvod nije nas mnogo iznenadila znajući šta smo sve o njoj čuli od ljudi koji je poznaju. To je njen izbor i njeno pravo, budućnost će pokazati da li je to za nju bilo dobro – zaključila je Ljubinka.

Beta

Podsetimo, slavljem pod nazivom “Trauma” Jelena je proslavila razvod braka, 35. rođendan i to što će za šest meseci postati majka.

Specijalno za tu priliku poznata niška kafana je bila dekorisana u crnoj i zlatnoj boji. Stolnjaci su bili crni, sa crnim svećnjacima i crnim salvetama na kojima je zlatnom bojom pisalo “Trauma”. Gosti su za slavlje dobili pozivnice u crnoj boji sa naslikanom lobanjom, prenela je tada Jugmedia.

Slavljenica je bila u modernoj beloj venčanici, a umesto bidermajera od cveća imala je bidermajer od kinder jaja. Svi gosti, osim deveruša, bili su obučeni u crno, a crne boje bili su i pokloni i cveće koje je dobijala. Do svečane sale, Rupar je došla crvenim tepihom, ali sa posutim uvelim ružama.

Slavljenica je potom bacila bidermajer preko glave, a da ga uhvate bile su pozvane sve gošće koje priželjkuju razvod. Kada je porukom na plafonu poručila svojim gostima da je u drugom stanju, rasplakala je celu kafanu.