Sergej Trifunović potvrdio glasine: “Nuđeno mi je POLA MILIONA EVRA”

Predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sergej Trifunović potvrdio je da je tačno da mu je nudjeno pola miliona evra za PSG ukoliko taj pokret bude bio opozicija koja, kako je naveo, govori ono što vlastima odgovara.

Sergej Trifunović
Printscreen

Trifunović je za “Blic” od petka rekao da ne može da kaže ko mu se obratio i potvrdio autentičnost objave na njegovom Tviter profilu gde je optužio jednog svog saradnika, kojeg nije imenovao, da je želeo da primi mito od, kako je rekao, pola miliona evra i dodao da je taj novac prvobitno njemu nuđen i da je on odbio.

“Neću da kažem ko mi se obratio, jer to ne mogu kako ne bih u lošu situaciju doveo nedužne ljude, ali jeste, nuđen mi novac za pokret”, kazao je Trifunović za “Blic” i dodao da je “ta cena mala”.

On je naveo kako mu je dok je bio “samo glumac nuđeno dva miliona evra da ćuti”.

“Ili se više nema para, ili je reč o nekoj drugoj vrsti gadosti o kojoj ni ne želim da razmišljam”, rekao je Trifunović.

PSG ranije je saopštio da je na sednici predsedništva tog pokreta smenjen poverenik za Beograd Aleksandar Pavlović iz razloga organizacione prirode i da je ostavku na mestu šefa Izvršnog odbora podneo Milan Žunić iz brojnih rzaloga.