ŠEŠELJ NE ODUSTAJE: Aleksandra Jerkov otkrila šta joj je DANAS rekao najpoznatiji skupštinski SKANDAL MAJSTOR!

Aleksandra Jerkov
Medija centar Beograd

Rekao je da će joj to govoriti do kraja života!

 

Lider SRS Vojislav Šešelj danas je i lično vređao poslanicu DS Aleksandru Jerkov. On joj je tokom trajanja sednice govorio “ustaška k..vo”.

Kako kaže Jerkov za “Blic” Šešelj je ponovio uvrede, kojoj su joj prošle nedelje upućivali poslanici SRS-a.

Prolazio je namerno pored klupe u kojoj ja sedim i govorio mi “ustaška k..vo” – navodi Jerkov.

Ona dodaje da ni ovog puta predsedavajući Skupštine Srbije Veroljub Arsić nije reagovao. Zbog toga se, dodaje ona, Radoslav Milojčić Kena, njen stranački kolega, javio za reč i rekao da se mora “sankcionisati to sramno ponašanje”.

 
Umesto da predsedavajući kazni Šešelja, kažnjen je Milojčić, jer je, kako je objasnio Arsić, celu poslaničku grupu nazvao sramnom – kaže Jerkov.

Ona je prošle nedelje bila meta poslanika radikala, a nakon što je rekla da je Vojislav Šešelj ratni zločinac i da ako krene da razbija noseve, kako je najavio, počne od nje.

Nakon toga, usledila su dobacivanja i pretnje poslanici demokrata, na koje niko nije reagovao, pa ni predsedavajući Veroljub Arsić.

Sve vreme trajanja sednice, članovi SRS govorili su joj da je “spodoba”, “izdajnik”, “ustaška k..va”.

U jednom trenutku, kada je ostala usamljena u poslaničkoj klupi, u kojoj inače sede članovi DS-a, opkolilo je petoro poslanika SRS, a među njima su bili Nataša Jovanović, Aleksandra Belačić i Filip Stojanović.

Rekli su mi da možda sama razbijem njušku narednih dana i da se pripazim. Tokom cele sednice, na svakih pet minuta, su mi dobacivali, vređali li me, a poslanik Damjanović je u jednom trenutku i zapevao “ustaška k..va” – potvrdila je tada za “Blic” Jerkov.

I kada se vratila sa pauze u poslaničku klupu, ostavljena joj je poruka “ustaška k..vo”.

Vojislav Šešelj izjavio je nakon toga da radikali neće tući Jerkov, ali će “do kraja života da je nazivaju pogrdno“.loading...