SEVALE PESNICE U MEKDONALDSU: Gađala radnicu milkšejkom, pa gorko zažalila zbog svog ponašanja! (VIDEO 18+)

Šokantan snimak zabeležen je u trenutku kada je radnica Mekdonaldsa brutalno pretukla gošću koja je želela da napuni čašu kiselom vodom.

printscreen/youtube.com/The Sun

Snimak brutalnetuče zabeležen je u SAD, a još uvek je nepoznata lokacija nemilog događaja. Na Fejsbuku se pojavila informacija da je svađa nastala u trenutku kada je radnica zatvorila točilicu, pre nego što je gošća želela da napuni svoju čašu osvežavajućim napitkom.

Tada je došlo do kraće verbalne rasprave, a žena je bacila svoj milkšejk i metalni poslužavnik u pravcu zaposlene koja je zatvorila slavinu.

Korpulentna radnica u je u kritičnom trenutku uspela da pobesneloj ženi otme poslužavnik, a potom joj zadala žestoke udarce u glavu i telo. Usledilo je čupanje kose i bacanje na obližnji sto, a prisutni gosti i radnici su bezuspešno pokušavali da ih razdvoje.

Jedna radnica je uspela da otrgne devojku iz ruku svoje koleginice, ali je ona tada počela tuče nedužnu ženu. Potom je dobila nekoliko šamara od druge radnice, ali ni tu nije bio kraj jer je gošća i pored žestokih batina uspela da podigne stolicu i ponovo krene na zaposlene.