SKANDAL! Krivična prijava protiv radnice Centra u Zvečanskoj zbog sumnje da je ZLOSTAVLJALA DETE (VIDEO)

Ona je posle saslušanja u policiji osumnjičena da je krivično delo izvršila "nesavesnim radom i ophodjenjem, suprotno pravilima ustanove, prema dvogodišnjem dečaku o kom je bila dužna da se stara". 

printscreen/youtube

Policija je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, podnela krivičnu prijavu protiv 23-godišnje Dj. A, zaposlene u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici, zbog sumnje da je izvršila krivično delo zlostavljanje i mučenje, saopštio je danas MUP.

Ona je posle saslušanja u policiji osumnjičena da je krivično delo izvršila “nesavesnim radom i ophodjenjem, suprotno pravilima ustanove, prema dvogodišnjem dečaku o kom je bila dužna da se stara”. 

Prethodno je Zaštitnik gradjana Zoran Pašalić pokrenuo postupak kontrole rada beogradskog Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine posle objavljivanja video snimka nasilja zaposlene nad detetom.

Rukovodiocu Centra je dat rok od 15 dana da se izjasni o okolnostima tog slučaja i da zaštitniku gradjana dostavi traženu dokumentaciju.

Direktor Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd Zoran Milačić nakon anonimne prijave da se medicinska sestra Dj.A. neadekvatno ponašala prema deci, doneo je juče rešenje o privremenoj suspenziji do utvrdjivanja činjeničnog stanja i okončanja disciplinskog postupka.

OVDE možete pogledati video na kome se jasno vidi kako vaspitačica, bukvalno, baca dete u krevetac.