Skandal trese MUP Srbije: Policajka snimljena “na gomili”, poznati motivi njenog postupka

Privedena policajka je dogovorila pružanje oralnog seksa muškarcu i ženi u zamenu za Ajfon 13.

Pixabay.com

Policajka (27), koja se snimala dok je oralno zadovoljava kolegu u toaletu, privedena je nakon što je dogovorila pružanje oralnog seksa muškarcu i ženi u zamenu za Ajfon 13, saznaje “Blic”.

Prema informacijama, u prekršajnoj prijavi se navodi da je policajka dogovorila oralni seks sa muškom i ženskom osobom koje bi joj platile tako što bi joj dali skupoceni telefon. Ovaj telefon na tržištu košta između 800 i 1000 evra.

Eksplicitni snimak policajke šokirao je javnost, a brzo se proširio i društvenim mrežama. Ipak, dva meseca kasnije, nakon istrage, mlada policajka sa juga Srbije privedena je na svom radnom mestu. Posle saslušanja, sprovedena je kod sudije za prekršaje.

Na jednom od njih vidi se crnokosa devojka u uniformi polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO) u Sremskoj Kamenici kako u toaletu oralno zadovoljava kolegu. Na još jednom snimku vidi se ova devojka kako simulira oralni seks sa bananom u svlačionici u COPO. Na internetu su se, takođe, pre dva meseca pojavile i slike i snimci gde je ova crnokosa policajka pozirala u seks-pozama sa plavokosom poznanicom. Na pojedinim slikama njih dve su nosile sado-mazo odeću.