SKANDAL U BOLNICI: Porodilji doneli SENDVIČ PUN EKSTAZIJA, a ona ne zna ni ko je otac njenog SEDMOG DETETA!

trudnice
pixabay.com

Na Klinici za ginekologiju i akušerstvo sinoć se odvijala prava drama!

 

Prema svedočenju dežurnog personala ove Klinike u Skoplju, tri nepoznata muškaraca, koji su se predstavili kao poznanici žene koja samo što se porodila, nasilno su hteli da uđu u Kliniku i da porodilji odnesu sendvič.

Obezbeđenje nije htelo da ih pusti jer je strogo zabranjeno unošenje bilo kakve hrane, pa su nakon svađe nepoznati dali medicinskoj sestri sendvič da ga ona odnese porodilji. Njihovo ponašanje bilo je sumnjivo medicinskoj sestri, pa je odlučila da proveri sa čim je napravljen taj sendvič, za koji su nepoznati muškarci insistirali da se odnese 33-godišnjoj porodilji iz Skoplja. 

Nešto kasnije, kada je otvorila sendvič – bila je u čudu. Između dva parčeta hleba bile su ugurane četiri tablete plave boje, najverovatnije droge ekstazi.

Posumnjali smo da se radi o nekom narkotiku i odmah smo pozvali policiju koja je preuzela slučaj. Porodilja nije znala ni u kojem mesecu trudnoće je bila, niti kada je imala poslednji menstrualni ciklus. Iako se radilo o nekontrolisanoj bremenosti, naši pedijatri su ocenili da je beba sazrela za porođaj. Rodilo se sa 2.500 grama i pneumonijom – izjavila je Viktorija Jovanovska, direktorka Klinike za ginekologiju i akušerstvo, koja je sinoć sa kolegama bila na dežurstvu.

Beba je odmah nakon porođaja odneta na odeljenje intenzivne nege.

I ona je potvrdila da su trojica poznanika porodilje bili izuzetno agresivni prema vratarima pokušavajući nasilno da uđu unutra. Iako su im zapretili da će ih prebiti ako ih ne puste, vratari su ostali neumoljivi.

Mada je znala da je na Kliniku zabranjeno unošenje bilo kakve hrane spolja, porodilja je zatražila od poznanika da joj donesu sendvič jer je, navodno, bila mnogo gladna, a hrana koju daju na Ginekologiji joj se nije sviđala. 

Prema informaciji MUP-a, slučaj je kod njih sinoć oko 22 sata prijavila medicinska sestra sa Klinike za ginekologiju i akušerstvo. Iz policije su naveli da rade na rasvetljavanju ovog slučaja, koji je sinoć uznemirio zaposlene i pacijente u najvećem makedonskom porodilištu.

Direktorka Klinike kaže da je porodilja u stabilnom stanju i da je ovo bila njena sedma trudnoća. Identitet oca nije poznat, a zbog sumnje da slučajno možda nije zaražena, porodilji je urađen HIV test, ali rezultati još nisu gotovi.