SKANDAL U PREDIZBORNOJ KAMPANJI: U Beogradu UHAPŠEN OFICIR zbog sukoba sa aktivistima SNS

SNS
Beta

Kampanja za gradske izbore u Beogradu se zahuktava. Od juče stiže vest da ima i uhapšenih!

 

– Aktivisti ovih dana nezakonito od stana do stana uznemiravaju građane Beograda prikupljajući tzv “sigurne glasove“ po određenim spiskovima – saopštio je Vojni sindikat Srbije.

Kapetan V.M je tražio da vidi spisak i pitao aktiviste odakle im podaci o njegovoj porodici, navodi se u saopštenju, “pri čemu je od njih vređan i tako došao u verbalni sukob”.
 
– Prijavljen je od strane aktivista koji su se predstavili kao članovi SNS, zbog čega je lišen slobode i priveden u Policijsku stanicu Zvezdara zbog navodnog nasilničkog ponašanja – navodi VSS.
 
Ranije tokom jučerašnjeg dana SNS je sopštila da su u Rtanjskoj ulici u Beogradu fizički napadnuti omladinci SNS – aktivisti N. G. i N. S, dok su učestvovali u stranačkim aktivnostima u okviru kampanje.

Poziv za svedoke

Vojni sindikat pozvao je sve građane koji su spremni da svedoče o ovom nemilom događaju da se jave Vojnog sindikatu Srbije na broj telefona 066/27-11-01 ili mejlom na [email protected] 

SNS ističe da je na aktiviste nasrnuo je muškarac koji je mladića N. G. udario rukom u nos, a devojku N. S. ošamario i gurnuo u grudi i “oteo im stranački materijal koji su nosili, uz psovke i najteže uvrede”.

Srpska napredna stranka istakla je da je šokirana “ovim monustruoznim fizičkim napadom na omladinu SNS, koji su napadnuti samo zato što su članovi SNS, koji su pristojno i na dostojanstven način obavljali redovne stranačke aktivnosti”.

Vojni sindikat, međutim tvrdi da je u pitanju opasan presedan jer se policijskom represijom časni vojnici hapse samo što su u svom stanu, zatražili uvid u spiskove gde se nalaze imena njihovih porodica.

– Postavljamo više nego logično pitanje: ko se nasilnički ponaša u ovom događaju, da li oni koji uznemiravaju građane ili oni koji tako nešto ne dozvoljavaju i brane svoje porodice? Režimski mediji su brže bolje počeli sa satanizacijom poštenog srpskog vojnika koji je u službi više puta pohvaljivan i nagrađivan i koji radi na najodgovornijim dužnostima u sistemu odbrane – naveo je Vojni sindikat. 
 
Oni su pozvali ministra Aleksandra Vulina da reaguje povodom ove nakaradne demonstracije političke moći i zaštiti svoje zaposlene. loading...