Skandal u Vodovodu: Direktor na 8. mart brutalno vređao koleginicu (VIDEO)

Predsednik Udruženih sindikata Srbije "Sloga" Željko Veselinović, obajavio je video snimak na kome se vidi kako izvršni direktor sektora za odnose s javnošću beogradskog Vodovoda Goran Kozić na 8. mart u alkoholisanom stanju napada sekretaricu i naziva je "kurvom".

Foto: screenshot/twitter.com/Veselinovic Zeljko

Naime, u saopštenju “Sloga” navodi da je Kozić 8. marta u alkoholisanom stanju napao sekretaricu, nasilnički je izbacio iz kancelarije, vređao i lomio stvari.

– Zahtevamo od nadležnog tužilaštva i policije da odmah reaguju i saslušaju sve svedoke događaja, a nakon toga i adekvatno kazne. Pozivamo celokupnu srpsku javnost, posebno novinarska udruženja da javno osude nasilničko i bahato ponašanje Gorana Kozića, kadra SNS koji nastavlja da promoviše prostakluk, posebno na današnji dan koji se širom sveta i kod nas u Srbiji obeležava kao dan promovisanja ravnopravnosti i unapređenja ženskih prava – navodi se u saopštenju.

Kozić je više puta prijavljivan od strane koleginica zbog uznemiravanja. Devedesetih godina, u vreme Miloševića, bio je zaposlen u “Politici”, najstarijoj medijskoj kući na Balkanu, gde je uređivao rubriku “Odjeci i reagovanja”.

U žiži javnosti po svom primitivizmu je izbio 2018. godine kao savetnik glavnog i odgovornog urednika Ilustrovane politike sa naslovnom stranicom i tekstom “Verane, Verane, MAMOGRAFU jedan”, zbog čega je iste godine u decembru mesecu na zahtev predsednika Srbije podneo ostavku” zaključuje se u saopštenju.