SKANDAL ZA BRITANIJU: Pojavio se vanbračni sin kraljevskog para i traži SVOJ DEO kolača

Ponovo kruže zanimljive glasine o britanskoj kraljevskoj porodici...

Printscreen

U britanskim medijima pojavila se priča o zajedničkom detetu koje su princ Čarls i vojvotkinja Kamila dobili dok su bili tinejdžeri.

Naime, inženjer Sajmon Čarls Dorante-Dej (55) koji danas živi u Kvinslendu tvrdi da mu je baka koja ga je usvojila rekla da je vojvotkinja od Kornvola njegova majka. On tvrdi da ga je sa osam meseci usvojio bračni par, Karen i David Dej, te kako su roditelji njegovih usvojitelja radili za pokojnog vojvodu od Edinburga.

Godinama je istraživao istinu i javnost izašao sa pričom da je potomak kraljevske porodice tvrdeći da ima dovoljno dokaza da to i dokaže.

Nekoliko puta je rekao da bi želeo da DNK test dokaže njegovu porodičnu vezu i da je paru za koje tvrdi da su mu roditelji pisao 2012. godine.

Ove nedelje Sajmon, koji je otac devetero dece, podelio je fotografiju svog sina kako bi “dokazao” da su povezani sa Kraljevskom porodicom, tvrdeći da je 14-godišnjak “pljunut” mlada Elizabeta II.

On je u javnosti naglasio da ne želi titulu kraljevske porodice niti novac, već da jednostavno sazna ko su mu biološki roditelji.

Princeza znala sve?

U intervjuu za Nev Idea u februaru 2019, Sajmon je rekao da veruje da je princeza Dajana znala za njegovo rođenje i da se pripremala da “izađe u javnost” pre svoje smrti 1997. godine.

U to vreme su oko kraljevske porodice “letele” svakakve glasine i moje postojanje je bilo jedno od njih. Mislim da je Dajana u jednom trenutku kada je saznavala odgovore htela da izađe sa time u javnost.