SKANDIRANJE pripadnika SPS-a završilo na Jutjubu: Vučić je OVAKO odreagovao na UVREDE upućene njemu (VIDEO)

Aleksandar Vučić
Beta

Premijer Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić odgovorio je danas na uvrede i prostakluke koje su na njegov račun izrekli socijalisti pred jučerašnji miting u Beogradskoj areni.

 

– Mnogo im hvala na tome. Ni sanjao nisam da to tako iskreno misle. A jedino što se meni čini jeste da su tim porukama rekli mnogo više o sebi nego o meni i politici koju vodim – rekao je Vučić za “Alo”.

O ovom uvredljivom skandiranju oglasio se i potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović, koji je izjavio da vikanje članova SPS “Vučiću, pederu” uoči i posle mitinga u beogradskoj Areni potvrđuje koliko su naprednjaci bili u pravu kada su govorili o “Dačićevoj lojalnosti.”

– Čestitamo im na pristojnosti. Sada svi građani mogu da vide da smo bili u pravu i kada smo govorili koliko će se lako i brzo ujediniti u borbi za vlast, a na narodu je da izabere da li želi prošlost ili budućnost – prokomentarisao je Stefanović za Tanjug jučerašnje uvrede upućene lideru SNS na mitingu SPS.

– To (skandiranje) najbolje govori koliko smo bili u pravu kada smo govorili o Dačićevoj lojalnosti i privrženosti – ocenio je Stefanović.

Aktivisti SPS iz Surdulice su u pratnji trubača juče ispred “Beogradske arene”, uputili uvrede na račun premijera Vučića.

Na internetu je objavljen i snimak tog događaja: