SLAVNI REPER PRIZNAO STRAVIČAN ZLOČIN:”Mučio sam ih i ubio, a potom njihova tela UBACIO U KISELINU”

reper
printscreen

Meksički reper i zvezda Jutjuba Kristijan Omer Palma Gutjerez, poznatiji kao QBA priznao je policiji da je sa svojom bandom oteo i ubio, a potom uništio tela troje studenata u kiselini.

 

Gutjerez je priznao da je oteo, mučio i ubio studente filmskih studija Salomona Aćevesa Gasteleuma, Danijela Dijaza i Marka Avalosa, a potom njihova tela ubacio u kiselinu.

Studenti su oteti 19. marta na periferiji Gvadalahare dok su radili na filmskom projektu za fakultet, ali na lokaciji koja je očigledno bila pod nadzorom narko-kartela.

Bivši reper kaže da je primao 3.000 pezosa nedeljno (159 dolara) da radi za narko-kartel Halisko Nova Generacija, jedan od najmoćnijih u Meksiku trenutno, kao i da ga je ubacio prijatelj pre tri meseca.

Inače, Kristijan poseduje dve odvojene stranice na Fejsbuku – obe imaju ukupno 140 hiljada pratilaca, kanal na Jutjubu sa 125 hiljada pretplatnika i spotove od nekoliko miliona pregleda.

U pesmama koje nose nazive poput „Smrt se ne zakazuje“, Gutjerez peva o nasilju, oružju, drogama i gotovo uvek pretećim tonom.

Takođe, njegovi autorski snimci prikazuju siromašne četvrti u kojima su većinom maloletni dečaci pripradnici narko-kartela.