SLEDEĆA NEDELJA KLJUČNA: SNS odlučuje o parlamentarnim izborima, jedan bitan razlog za njihovo raspisivanje!

Aleksandar Vučić
Beta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srpska napredna stranka (SNS) doneti odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora i da bi to trebalo da se dogodi sledeće nedelje.

 

– Stranka će o tome donositi odluku, da ne dajem tačne dane, ali trebalo bi sledeće nedelje – rekao je Vučić i dodao da ne može da zna kakvu će odluku stranka doneti.

DAČIĆ O IZBORIMA ZA GRADONAČELNIKA: “Beograđani će odlučiti da li Vučić ostaje na vlasti”

Vučić je novinarima na gradilištu Beograda na vodi, rekao je da je smatrao da za izbore nije vreme i da Srbija mora da rešava najveće probleme u narednim godinama, a da su oni u SNS koji su za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora to zagovarali kako bi 2022. godine zajedno bili održani predsednički, parlamentarni i beogradski izbori.

STIGLE REAKCIJE “PREVARANATA”: Branislav Lečić najavio TUŽBU protiv VUČIĆA?

– Jedan od razloga, ako bismo imali sve izbore zajedno u februaru imali bismo četiri godine potpunog mira. Imali bismo vremena da uradimo sve za pristupanje Srbije EU – rekao je Vučić.

Upitan o zahtevu opozicije da OEBS nadgleda izbore za Skupštinu Beograda, Vučić je rekao da svako ima pravo da traži šta hoće, a da ako opozicija nema dovoljno ljudi da broji glasove, da će im SNS čuvati glasove.

“ANDREJ NEMA JAVNU FUNKCIJU”: Aleksandar Vučić objasnio ČIME SE TAČNO BAVI NJEGOV BRAT

– Ne brinite, mi ćemo da vam čuvamo i nećemo vam uzeti nijedan glas kao ni na predsedničkim izborima – rekao je Vučić.

On je dodao i da opozicija ima “ogromnu prednost u Beogradu”.