SLEDEĆE NEDELJE NOVE PRODAVNICE: Lidl otvara još tri objekta, a ovo su lokacije

Kompanija Lidl Srbija najavila je danas da će 8. novembra, u osam časova otvoriti još tri prodavnice - u Kruševcu, Pančevu i još jednu u Beogradu, kod Ade Ciganlije.

BetaKako se navodi u saopštenju, u Lidlu su pripremili asortiman od 1.500 proizvoda i dodatne “slavljeničke” cene za potrošače u ove tri prodavnice povodom otvaranja.

Novina koju Lidl donosi potrošačima u Beogradu jeste drugačiji tip prodavnice, predviđen za delove grada u kojima je izazovno obezbediti prostor za spoljni parking, pa se u prizemlju objekta nalazi garaža, dok je prodajni prostor na prvom spratu.

I prodavnica u Pančevu izgledom je drugačija od do sada otvorenih prodavnica u Srbiji, po tome što ispred ulaza, koji je pod pravim uglom, ima nadstrešnicu. 

– Međutim, ono što je za potrošače najbitnije jeste da se unutrašnji prodajni prostor ne razlikuje, kao i da prilagođavanja i praćenje najnovijih standarda gradnje omogućavaju prvom savremenom diskontu u Srbiji da pruži svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, da bude prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i da odgovorno postupa prema životnoj sredini – saopštili su iz Lidl Srbija.


Novootvorene Lidl prodavnice će, kao i one do sada otvorene, raditi svakoga dana u nedelji, od osam do 22 časa.