DRAMA U HAGU: Nakon što je osuđen, HRVATSKI GENERAL POPIO OTROV, televizija sve prenosila UŽIVO (VIDEO)

Ispija otrov
Printscreen

Prava drama nastala je u sudnici Haškog tribunala kada je penzionisani hrvatski general Slobodan Praljak, nakon izricanja presude, popio otrov!

Slobodan Praljak, penzionisani general hrvatske vojske, danas je u Hagu osuđen na 20 godina po svim tačkama optužnice, osim po onoj koja ga je teretila za nehumano postupanje sa civilima u Duši u opštini Donji Vakuf.

Nakon što mu je pročitana odluka suda, Praljak je izvadio malu čašicu sa nekom tečnošću i popio je.

Slobodan Praljak nije ratni zločinac, s prezirom odbijam vašu presudu – uzviknuo je on pre nego što je popio tečnost za koju je njegova advokatica rekla da je otrov!

Nakon ovog incidenta sudija je prekinuo prenos izricanja presude, ali je uspelo da se čuje kako je rekao da se nigde ne nosi čašica iz koje je Praljak pio.

“NEKO BI U HAGU MORAO DA ODGOVARA”: Ovo je izjava Praljkovog advokata o događaju koji je šokirao svet!

Pogledajte kako je to sve izgledalo:

Do tog trenutka, Tribunal je potvrdio kaznu od 25 godina Prliću i zatvorske kazne od 20 godina Bruni Stojiću i Praljku.

 

HRVATSKA JAVNOST ŠOKIRA SVET: Generala Praljka hoće da proglase za SVECA!

Haški tribunal danas je pravosnažno potvrdio višegodišnje zatvorske kazne šestorici zvaničnika bosanskih Hrvata, predvodjenih Jadrankom Prlićem za ratne zločine nad Muslimanima u BiH, 1993-94.

Tribunal je potvrdio i nalaz iz prvostepene presude da je u udruženom zločinačkom poduhvatu progona bosanskih Musilmana, zajedno sa osuđenima, učestvovao i tadašnji predsednik Hrvatske Franjo Tuđman sa još nekim zvaničnicima Hrvatske.

TOMA FILA O SAMOUBISTVU GENERALA PRALJKA: “Lako je uneti otrov u Haški sud”