SLUČAJNO ILI NAMERNO?! Članica “1 od 5 miliona” u emisiju došla sa fasciklom OVE STRANKE (FOTO)

Jedna od članica Pokreta "1 od 5 miliona" Valentina Reković gostovala je u jutarnjem programu Prve televizije i tom prilikom u studio ponela fasciklu s logom Stranke Slobode i pravde čiji je lider Dragan Đilas.

printscreen/yt

Odluka Pokreta od pre nekoliko dana da izađu na prolećne parlamentarne izbore, izazvala je burne reakcije javnosti, ali i političkih subjekata, čini se sa svih strana političkog spektra. U jeku spekulacija o tome zaštu su studenti doneli odluku da se ogluše o bojkot, Rekovič je, slučajno ili ne, na televizijsko gostovanje donela “rekvizit”, što može različito da se tumači.

Jedni će i dalje pričati da je, u stvar, reč o podmlatku Đilasove SSP, drugi da se na ovaj način Đilasu, kao zagovorniku bojkota nanosi šteta, a uvek postoji opcija i da je po sredi slučajnost.

printscreen

Kako prenosi portal “Blic” Valentina Reković je u pisanom odgovoru o svom gostovanju na “Prvoj” rekla sledeće:

Fasciklu smo namerno doneli zbog svih koji pricaju da smo Đilasovi. A na TV Prvu smo išli zbog svih koji misle da smo Vučićevi. Mi smo samo svoji. I najbitnije je da se žrtve ovog i ovakvog režima vide na nacionalnoj frekfenciji, a ima ih još“, rekla je Rekovićloading...