SNAŽNO NEVREME ‘TRESE’ SRBIJU: U Čačku POPLAVLJENE ulice, u Malom Zvorniku na više mesta ODRONI

čačak
TWITTER/Grof od Kačulica

Jako nevreme zahvatilo je Čačak i okolinu danas oko 16 sati, a pojedine ulice su potpuno poplavljene i saobraćaj se otežano odvija.

Pojedini delovi Čačka ostali su i bez struje, a u nekim delovima grada oboreno je drveće. Kako javlja naš dopisnik u Gornjem Milanovcu se sručio i obilan grad.

Još se ne zna da li ima štete na usevima i poljoprivrednim kulturama.

Jaka kiša zahvatila je popodne Veliku Reku kod Malog Zvornika, pa je usled obilnih padavina na magistralnom putu Loznica-Mali Zvornik-Ljubovija na više mesta došlo do odrona zemlje na kolovoz.

Saobraćaj je na pojedinim mestima u prekidu pa vozači koji se kreću iz Ljubovije ka Malom Zvorniku moraju alternativniom putem preko Selenca, Mačkovog Kamena, Krupnja i Loznice.

Kod Ljubovije obustavljen saobraćaj zbog izlivanja potoka

Na deonici puta Ljubovija-Crnča, usled izlivanja potoka obusavljen je saobraćaj, saopštili su danas Putevi Srbije.Alternativni pravci su Ljubovija-Petka-Osečina-Valjevo ili Loznica-Krupanj preko Mačkovog Kamena, navodi se u saopštenju.

Apelovano je učesnike u saobraćaju da poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.loading...