“U autobusu na liniji Zlatibor – Užice jedan od putnika koji je sedeo u zadnjem delu autobusa juče je onanisao na očigled nekoliko putnika, uglavnom žena”.

Ovo tvrdi jedna od žena koja je juče putovala ovim autobusom i koja je želela da ostane anonimna.

Slične objave danas su se pojavile i na portalu “Oglasna tabla” u Užicu u kojima nekoliko žena tvrde da su videle muškarca kako onaniše u autobusu.

“Muškarac je oko 30 godina, visok, smeđ. Ušao je u autobus, zauzeo dva sedišta, a onda je zavaljen u sedište, malo iskošen, počeo da onaniše i nije prestajao sve do Užica. Bilo mi je neprijatno, premestila sam se na drugo sedište”, ispričala je juče ova žena i dodala:

“U nekim trenucima taj muškarac se okretao, gledao okolo, kao da je proveravao da li ga neko gleda, kao da traži publiku. Ostala sam na svom mestu, da bih otišla do vozača i prijavila ga morala sam da prođem pored njega a bojala sam se da me napadne”.

Kad je ona izašla iz autobusa ovaj putnik je nastavio put prema Beogradu.

“Želim da ostanem anonimna, ali da se nadovežem na objavu u vezi manijaka iz busa. Bila sam danas u tom polasku, srećom nisam ga ranije viđala, ali ono danas je bilo šokirajuće! Lik je sedeo ispred mene, posle par minuta ‘ladno’ počeo da onaniše, onako na javno, i to je trajalo do Užica gde smo izašli a on nastavio vožnju. Iskreno rečeno svi okolo smo bili šokirani i ne znam uopšte kako smo trebali da odreagujemo….Kad razmišljam o tome ni sada ne bih znala kome se obratiti?” – stoji u jednoj od objava na užičkom portalu “Oglasna tabla”.

“Ako možete da objavite, u autobusu na relaciji Zlatibor – Užice , više puta primećen je manijak koji uzmemirava žene. Starosti je oko 30 godina, mršav, visok, smeđ. Bilo je prijavljeno i vozaču jednom, ali je on pobegao na prvoj stanici gde je stao autobus.Pišem ovo da bi skrenuli pažnju ženama da vode računa jer je to postalo učestalo”, druga je objava na ovom portalu.loading...