SNIMAK PIJANOG PROFESORA IZ KRALJEVA ŠOKIRAO SRBIJU! Sada je otkrivena njegova TUŽNA I POTRESNA PRIČA (VIDEO)

Nastavnik iz Kraljeva
Printscreen

Snimak Kraljevčanina S. K. kako remeti javni red i mir u blizini Atletskog stadiona u vidno alkoholisanom stanju uznemirio je meštane ovog grada.

 

Na snimku koji je se pojavio na društvenim mrežama, vidi se kako S. K, nag do pojasa, nosi kantu za smeće i baca je na jedan od automobila. Takođe, videlo se kako skače na haubu jednog auta i pesnicom udara po staklu.

Kako piše Blic, S.K. je nastavnik fizičkog u jednoj osnovnoj školi u Kraljevu, a tog dana je bio u alkoholisanom stanju.

On nije poznat kao neko ko je sklon ovakvim incidentima, ali je nekoliko dana pre toga imao porodičnih problema, koji su najverovatnije bili inicijalna kapisla za takvo psihičko stanje. Naime, njegova supruga izgubila je bebu u sedmom mesecu trudnoće.

 
Da nesreća bude gora, gotovo istovremeno porodica je doživela još jedan stres, a to je da su im ukrali skupoceni automobil “bmw”.

Posle divljanja, pred brojnim ljudima koji su tuda prolazili ili na obližnjem stajalištu čekali autobus, policija ga je privela i odvela na psihijatriju kraljevačke bolnice.

Blic tvrdi i da je prilikom hapšenja napao i policajca. Zato će protiv S. K. biti podneta i krivična prijava za napad na službeno lice.loading...